Δίκτυο οπτικών ινών

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση δικτύου οπτικών ινών σε σχολεία του Ναυπλίου και του Αργους

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Αργολίδας της ΔΔΕ Αργολίδας σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο υλοποίησε με επιτυχία την εγκατάσταση και ενεργοποίηση δικτύου οπτικών ινών σε σχολεία της Αργολίδας. Συγκεκριμένα τα σχολεία που αξιοποιούν πλέον τις νέες τεχνολογίες είναι τα παρακάτω:

Λίστα με σχολεία όπου έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Ο υπεύθυνος του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αργολίδας κ. Μακρυπόδης Διονύσης και ο τεχνικός υπεύθυνος του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αργολίδας κ. Λέων Προκόπης που εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Π.Σ.Δ. και συγκεκριμένα τον κ. Αθανασόπουλο Βασίλη για την άψογη συνεργασία και καθοδήγηση, καθώς και τους υπεύθυνους των δήμων Ναυπλίου κ. Ντούτσο Γεώργιο και του δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Καρανικόλα Χρήστο για την άψογη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση στο έργο του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους δυο δήμους της περιοχής μας που μας παραχώρησαν χώρο σε καμπίνες οπτικών ινών που διαθέτουν, στο Ναύπλιο και στο Άργος, για να τοποθετήσουμε δικό μας εξοπλισμό (Routers) για την εξυπηρέτηση των αναγκών των σχολείων ευθύνης μας.

Πλέον τα σχολεία αυτά συνδέονται στο internet με ταχύτητες που ξεπερνάνε σε ορισμένες περιπτώσεις τα 300MBps χωρίς προβλήματα διακοπών.

O Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.: Μακρυπόδης Διονύσιος ΠΕ19
O Τεχνικός Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.: Λέων Προκόπης ΠΕ20

Στατιστικά κίνησης Κόμβων:
ΜΑΝ Ναυπλίου
ΜΑΝ Αργους

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες με ταχύτητες (download, upload) στα σχολεία αυτά:

 

Comments are closed.